Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  15,634
во километри  25,161
патување околу земјината топка 0.63 пат(и)
летови до месечината0.065 пат(и)
летови до сонцето0.0002 пат(и)
   
сати  44:50
денови1.9
недели0.3
месеци0.06
години0.005
   
вкупно летови  22
домашни0
(интра)континентални без домашни 21
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 1.285 km, 2:05 h, London (Luton) - Gdansk (Lech Walesa), 13.07.2010
најдолг лет (временски):2:25 h, 1.285 km, Gdansk (Lech Walesa) - London (Luton), 17.01.2012
најкратки лет: 500 km, 1:10 h, Gdansk (Lech Walesa) - Stockholm (Skavsta), 18.04.2012
просечно траење: 1.174 km, 2:05 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 GDN Danzig  19 43.2 %
2 STN London  10 22.7 %
3 LTN London  8 18.2 %
4 RYG Moss  2 4.5 %
5 BGY Bergamo  2 4.5 %
6 NYO Stockholm  1 2.3 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 11 50.0 %
2 Wizz Air 10 45.5 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 11 50.0 %
2 Airbus 320 9 40.9 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 GDN - STN 4 18.2 %
2 GDN - LTN 4 18.2 %
3 LTN - GDN 4 18.2 %
4 STN - GDN 4 18.2 %
5 GDN - BGY 1 4.5 %
6 STN - RYG 1 4.5 %
7 RYG - GDN 1 4.5 %
8 GDN - NYO 1 4.5 %
9 BGY - STN 1 4.5 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 6
вкупно авиокомпании 2
вкупно типови на авионите  2
вкупно pути 9
вкупно земји 5
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Finnair - Airbus A350-900 - 1/200
Finnair - Airbus A350-900 - 1/200
Airplane Model - Air Force - Boeing 757-200 - 1/200 - Premium model
Air Force - Boeing 757-200 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Air Austral - Mayotte Island - Boeing 787-8 - 1/200 - Premium model
Air Austral - Mayotte Island - Boeing 787-8 - 1/200 - Premium model