Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  10,923
во километри  17,579
патување околу земјината топка 0.44 пат(и)
летови до месечината0.046 пат(и)
летови до сонцето0.0001 пат(и)
   
сати  39:45
денови1.7
недели0.2
месеци0.06
години0.005
   
вкупно летови  22
домашни6
(интра)континентални без домашни 16
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 921 mi, 3:00 h, Katowice (International) - Catania (Fontanarossa), 12-01-2019
најдолг лет (временски):5:20 h, 217 mi, Malmo (Sturup) - Gdansk (Lech Walesa), 04-05-2014
најкратки лет: 190 mi, 1:00 h, Wroclaw (Copernicus) - Warszawa (Frederic Chopin, Okecie), 01-02-2017
просечно траење: 496 mi, 1:48 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 KTW Katowice  14 31.8 %
2 GDN Gdansk  6 13.6 %
3 KRK Krakow  4 9.1 %
4 BGY Bergamo  4 9.1 %
5 CTA Catania  2 4.5 %
6 MMX Malmo  2 4.5 %
7 WAW Warszawa  2 4.5 %
8 DTM Dortmund  2 4.5 %
9 NYO Stockholm  2 4.5 %
10 WRO Wroclaw  2 4.5 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Wizz Air 13 59.1 %
2 Ryanair 5 22.7 %
3 OLT Express Poland 2 9.1 %
4 LOT 2 9.1 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Airbus 320 8 36.4 %
2 ATR 72 1 4.5 %
3 Boeing 737 1 4.5 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BGY - KTW 2 9.1 %
2 KTW - BGY 2 9.1 %
3 KRK - GDN 1 4.5 %
4 KTW - GDN 1 4.5 %
5 WAW - WRO 1 4.5 %
6 KRK - NCE 1 4.5 %
7 GDN - DTM 1 4.5 %
8 GDN - KRK 1 4.5 %
9 DTM - KTW 1 4.5 %
10 CTA - KTW 1 4.5 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 12
вкупно авиокомпании 4
вкупно типови на авионите  3
вкупно авиони 9
вкупно pути 20
вкупно земји 5
 

 Check our Shop 

Toys - Alaska Airlines Boeing 737 Die Cast Toy Metal Model
Alaska Airlines Boeing 737 Die Cast Toy Metal Model
Airplane Model - Delta Air Lines - Boeing 717-200 - 1/200
Delta Air Lines - Boeing 717-200 - 1/200
Lanyard - Boeing Lanyard with metal buckle
Boeing Lanyard with metal buckle