Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  386,718
во километри  622,363
патување околу земјината топка 15.53 пат(и)
летови до месечината1.619 пат(и)
летови до сонцето0.0042 пат(и)
   
сати  756:23
денови31.5
недели4.5
месеци1.05
години0.086
   
вкупно летови  127
домашни24
(интра)континентални без домашни 16
меѓународни66
други летови18
   

најдолг лет (оддаличеност): 9.627 km, 11:12 h, München (Franz Josef Strauss) - Los Angeles, 2003
најдолг лет (временски):12:15 h, 9.627 km, München (Franz Josef Strauß) - Los Angeles (International), 17.09.2010
најкратки лет: 260 km, 0:47 h, Zürich (Kloten) - München (Franz Josef Strauss), 1998
просечно траење: 4.872 km, 5:55 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 MUC München  90 36.3 %
2 FRA Frankfurt  22 8.9 %
3 ATL Atlanta  22 8.9 %
4 LAX Los Angeles  20 8.1 %
5 DEN Denver  13 5.2 %
6 DUS Düsseldorf  8 3.2 %
7 MIA Miami  7 2.8 %
8 MLA Malta  6 2.4 %
9 JNB Johannesburg  6 2.4 %
10 MCO Orlando  5 2.0 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Lufthansa 2 1.6 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 LAX - MUC 8 6.5 %
2 MUC - LAX 8 6.5 %
3 MUC - FRA 8 6.5 %
4 MUC - ATL 6 4.8 %
5 ATL - MUC 6 4.8 %
6 FRA - DEN 4 3.2 %
7 FRA - MUC 4 3.2 %
8 MUC - DUS 3 2.4 %
9 MUC - MLA 3 2.4 %
10 MLA - MUC 3 2.4 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 29
вкупно авиокомпании 1
вкупно pути 70
вкупно земји 10
 

 Check our Shop 

Toys - Lufthansa Airbus A380 Die Cast Toy Model
Lufthansa Airbus A380 Die Cast Toy Model
Airplane Model - Airport Control Tower 1/400
Airport Control Tower 1/400
Airplane Model - Lufthansa - Airbus A380-800 - 1/100 - Premium model
Lufthansa - Airbus A380-800 - 1/100 - Premium model