Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  11,720
во километри  18,863
патување околу земјината топка 0.47 пат(и)
летови до месечината0.049 пат(и)
летови до сонцето0.0001 пат(и)
   
сати  31:58
денови1.3
недели0.2
месеци0.04
години0.004
   
вкупно летови  19
домашни2
(интра)континентални без домашни 17
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 1,609 km, 2:25 h, London (Luton) - Lisbon (Portela), 14.09.2011
најдолг лет (временски):2:35 h, 1,154 km, Wroclaw (Copernicus Airport) - London (Stansted), 27.01.2009
најкратки лет: 306 km, 0:38 h, Wroclaw (Copernicus) - Warszawa (Frederic Chopin, Okecie), 17.11.2016
просечно траење: 993 km, 1:41 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 WRO Wroclaw  14 36.8 %
2 LTN London  4 10.5 %
3 BLQ Bologna  2 5.3 %
4 BVA Beauvais  2 5.3 %
5 GRO Girona  2 5.3 %
6 LGW London  2 5.3 %
7 BOJ Burgas (Bourgas)  2 5.3 %
8 STN London  2 5.3 %
9 NRN Niederrhein  2 5.3 %
10 DUB Dublin  2 5.3 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 13 68.4 %
2 Wizz Air 2 10.5 %
3 easyJet 2 10.5 %
4 Bulgaria Air 2 10.5 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737-8AS 13 68.4 %
2 Airbus A319-111 2 10.5 %
3 Airbus A320-232 2 10.5 %
4 Boeing 737-3M8F 1 5.3 %
5 Boeing 737-36Q 1 5.3 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BLQ-WRO 1 5.3 %
2 BVA-WRO 1 5.3 %
3 WRO-GRO 1 5.3 %
4 WRO-STN 1 5.3 %
5 WRO-LTN 1 5.3 %
6 LTN-LIS 1 5.3 %
7 LIS-LTN 1 5.3 %
8 STN-DUB 1 5.3 %
9 GRO-WRO 1 5.3 %
10 WRO-BVA 1 5.3 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 13
вкупно авиокомпании 4
вкупно типови на авионите  5
вкупно авиони 19
вкупно pути 19
вкупно земји 9
 

Check our Shop

Lanyard - Boeing Lanyard
Boeing Lanyard
Airplane Model - American Airlines - Boeing 777-200 - 1/200 - One World - Premium model
American Airlines - Boeing 777-200 - 1/200 - One World - Premium model
Airplane Model - El Al - Retro - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
El Al - Retro - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model