Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Error! To user: please update your FlightMemory in the signin-area.

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  
во километри  
патување околу земјината топка  пат(и)
летови до месечината пат(и)
летови до сонцето пат(и)
   
сати  
денови
недели
месеци
години
   
вкупно летови  
домашни
(интра)континентални без домашни 
меѓународни
други летови
   

најдолг лет (оддаличеност):
најкратки лет:
просечно траење:

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
невнесени податци
  

Додатни информации

 

Check our Shop