Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  412,873
во километри  664,456
патување околу земјината топка 16.58 пат(и)
летови до месечината1.729 пат(и)
летови до сонцето0.0044 пат(и)
   
сати  808:17
денови33.7
недели4.8
месеци1.12
години0.092
   
вкупно летови  140
домашни19
(интра)континентални без домашни 15
меѓународни64
други летови23
   

најдолг лет (оддаличеност): 9.627 km, 11:12 h, Los Angeles (International) - München (Franz Josef Strauß), 2003
најдолг лет (временски):11:12 h, 9.627 km, Los Angeles (International) - München (Franz Josef Strauß), 2003
најкратки лет: 260 km, 0:47 h, Zürich (Kloten) - München (Franz Josef Strauß), 1998
просечно траење: 4.555 km, 5:34 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 MUC München  80 33.1 %
2 ATL Atlanta  34 14.0 %
3 FRA Frankfurt  20 8.3 %
4 MIA Miami  15 6.2 %
5 DEN Denver  12 5.0 %
6 LAX Los Angeles  12 5.0 %
7 LHR London  8 3.3 %
8 PMI Palma de Mallorca  8 3.3 %
9 ZRH Zürich  6 2.5 %
10 DUS Düsseldorf  6 2.5 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 MUC - ATL 9 7.4 %
2 ATL - MUC 8 6.6 %
3 MUC - FRA 7 5.8 %
4 MUC - LAX 6 5.0 %
5 LAX - MUC 6 5.0 %
6 ATL - MIA 5 4.1 %
7 MIA - ATL 5 4.1 %
8 PMI - MUC 4 3.3 %
9 FRA - MUC 4 3.3 %
10 MUC - PMI 4 3.3 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 25
вкупно pути 61
вкупно земји 10
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Delta Air Lines - McDonnell Douglas MD-90 - 1/200
Delta Air Lines - McDonnell Douglas MD-90 - 1/200
Airplane Model - TWA - Boeing 757-200 - 1/200 - 1995-2001
TWA - Boeing 757-200 - 1/200 - 1995-2001
Airplane Model - Delta Air Lines - Airbus A320-200 - 1/150 - Premium model
Delta Air Lines - Airbus A320-200 - 1/150 - Premium model