Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  72,971
во километри  117,436
патување околу земјината топка 2.93 пат(и)
летови до месечината0.306 пат(и)
летови до сонцето0.0008 пат(и)
   
сати  162:42
денови6.8
недели1.0
месеци0.23
години0.019
   
вкупно летови  44
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни4
други летови40
   

најдолг лет (оддаличеност): 3,684 mi, 8:00 h, Horta (Faial) - Bogota (El Dorado), 04-14-1991
најдолг лет (временски):9:00 h, 3,549 mi, Tel Aviv - Horta (Faial), 04-13-1991
најкратки лет: 70 mi, 0:30 h, Bogota (El Dorado) - Ibague (Perales), 02-23-2008
просечно траење: 1,658 mi, 3:42 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 BOG Bogota  30 34.1 %
2 EZE Buenos Aires  15 17.0 %
3 LIM Lima  8 9.1 %
4 PTY Panama  4 4.5 %
5 MIA Miami  4 4.5 %
6 HOR Horta  4 4.5 %
7 IBE Ibague  3 3.4 %
8 DCA Washington  2 2.3 %
9 TLV Tel Aviv  2 2.3 %
10 SXM St. Maarten  2 2.3 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Avianca 11 25.0 %
2 Aerolineas Argentinas 10 22.7 %
3 Fuerza Aerea Colombiana 5 11.4 %
4 TACA 4 9.1 %
5 Copa Airlines 4 9.1 %
6 Avianca Colombia 2 4.5 %
7 LAN Argentina 2 4.5 %
8 Aerorepublica 2 4.5 %
9 USair 2 4.5 %
10 LAN Airlines 2 4.5 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 707 5 11.4 %
2 MD-80 5 11.4 %
3 Airbus 330 4 9.1 %
4 Airbus 320 4 9.1 %
5 Fokker 50 3 6.8 %
6 Boeing 767 3 6.8 %
7 Boeing 737-800 2 4.5 %
8 Boeing 737 2 4.5 %
9 Boeing 737 - 500 2 4.5 %
10 Boeing 767-300 2 4.5 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BOG-EZE 5 11.4 %
2 EZE-BOG 5 11.4 %
3 EZE-LIM 2 4.5 %
4 BOG-LIM 2 4.5 %
5 LIM-BOG 2 4.5 %
6 LIM-EZE 2 4.5 %
7 BOG-IBE 2 4.5 %
8 HOR-TLV 1 2.3 %
9 BOG-CTG 1 2.3 %
10 BRC-AEP 1 2.3 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 17
вкупно авиокомпании 10
вкупно типови на авионите  19
вкупно авиони 26
вкупно pути 31
вкупно земји 10
 

Check our Shop

Key ring - KISS ME BEFORE FLIGHT - blue
KISS ME BEFORE FLIGHT - blue
Airplane Model - Etihad - Airbus A350-1000 - 1/200
Etihad - Airbus A350-1000 - 1/200
Airplane Model - Gear set for Hogan Boeing 767 models 1/200
Gear set for Hogan Boeing 767 models 1/200