Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  8,936
во километри  14,382
патување околу земјината топка 0.36 пат(и)
летови до месечината0.037 пат(и)
летови до сонцето0.0001 пат(и)
   
сати  30:05
денови1.3
недели0.2
месеци0.04
години0.003
   
вкупно летови  20
домашни14
(интра)континентални без домашни 6
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 1,982 km, 3:10 h, Warszawa (Frederic Chopin, Okecie) - Palma de Mallorca (Son San Juan), 13.05.2012
најдолг лет (временски):3:10 h, 1,982 km, Warszawa (Frederic Chopin, Okecie) - Palma de Mallorca (Son San Juan), 13.05.2012
најкратки лет: 227 km, 0:50 h, Warszawa (Frederic Chopin, Okecie) - Bydgoszcz, 30.04.2014
просечно траење: 719 km, 1:30 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 WAW Warszawa  20 50.0 %
2 KRK Krakow  4 10.0 %
3 GDN Gdansk  2 5.0 %
4 BZG Bydgoszcz  2 5.0 %
5 HER Heraklion  2 5.0 %
6 RZE Rzeszow  2 5.0 %
7 POZ Poznan  2 5.0 %
8 PMI Palma de Mallorca  2 5.0 %
9 LTN London  2 5.0 %
10 WRO Wroclaw  2 5.0 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 LOT Polish Airlines 5 25.0 %
2 LOT Polish Airlines / EUROLOT 5 25.0 %
3 Small Planet Airlines 4 20.0 %
4 JET AIR (O2) 2 10.0 %
5 easyJet 2 10.0 %
6 Eurolot 2 10.0 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Dash 8 5 25.0 %
2 Airbus 320 4 20.0 %
3 Boeing 737 - 400 3 15.0 %
4 Embraer 175 3 15.0 %
5 ATR 72 - 202 2 10.0 %
6 Embraer 170 1 5.0 %
7 SAAB 340A 1 5.0 %
8 British Aerospace Jetstream J32 1 5.0 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 WAW - KRK 2 10.0 %
2 KRK - WAW 2 10.0 %
3 HER - WAW 1 5.0 %
4 WAW - LTN 1 5.0 %
5 WAW - PMI 1 5.0 %
6 PMI - WAW 1 5.0 %
7 WAW - POZ 1 5.0 %
8 WAW - RZE 1 5.0 %
9 WAW - HER 1 5.0 %
10 LTN - WAW 1 5.0 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 10
вкупно авиокомпании 6
вкупно типови на авионите  8
вкупно авиони 14
вкупно pути 18
вкупно земји 4
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Eurowings - Airbus A319 - 1/200
Eurowings - Airbus A319 - 1/200
Airplane Model - Sterling - Dark Blue - Boeing 737-800 - 1/200
Sterling - Dark Blue - Boeing 737-800 - 1/200
Airplane Model - Boeing - House Color - Boeing 777-9 - 1/200 - Premium model
Boeing - House Color - Boeing 777-9 - 1/200 - Premium model