Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  1,029,942
во километри  1,657,531
патување околу земјината топка 41.36 пат(и)
летови до месечината4.312 пат(и)
летови до сонцето0.0111 пат(и)
   
сати  2523:10
денови105.1
недели15.0
месеци3.50
години0.288
   
вкупно летови  1337
домашни18
(интра)континентални без домашни 1282
меѓународни24
други летови13
   

најдолг лет (оддаличеност): 10,524 km, 12:10 h, Amsterdam (Schiphol) - Singapore (Changi), 24.04.2012
најдолг лет (временски):12:25 h, 10,524 km, Singapore (Changi) - Amsterdam (Schiphol), 07.05.2012
најкратки лет: 0 km, 0:02 h, Poznan-Kobylnica (Ligowiec) - Poznan-Kobylnica (Ligowiec), 08.04.2019
просечно траење: 1,240 km, 1:53 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 PDL Ponta Delgada  692 25.9 %
2 BFS Belfast  540 20.2 %
3 LIS Lisbon  460 17.2 %
4 LGW London  456 17.1 %
5 OPO Porto  204 7.6 %
6 WRO Wroclaw  32 1.2 %
7 HHN Hahn  26 1.0 %
8 STN London  25 0.9 %
9 SXF Berlin  20 0.7 %
10 AGP Malaga  20 0.7 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 1256 93.9 %
2 SMART AVIATION 12 0.9 %
3 Wizz Air 7 0.5 %
4 KLM Royal Dutch Airlines 7 0.5 %
5 LOT Polish Airlines 6 0.4 %
6 Bulgaria air 4 0.3 %
7 Emirates 4 0.3 %
8 Air Berlin 4 0.3 %
9 Lufthansa 4 0.3 %
10 SunExpress 3 0.2 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 1274 95.3 %
2 Airbus 320 16 1.2 %
3 Tecnam 2002JF 12 0.9 %
4 boeing 777 6 0.4 %
5 Airbus 319 5 0.4 %
6 Airbus 321 4 0.3 %
7 Airbus 340 3 0.2 %
8 Airbus 380 3 0.2 %
9 Dash 8 2 0.1 %
10 Canadair 2 0.1 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BFS - LGW 227 17.0 %
2 LGW - BFS 227 17.0 %
3 LIS - PDL 225 16.8 %
4 PDL - LIS 225 16.8 %
5 PDL - OPO 99 7.4 %
6 OPO - PDL 99 7.4 %
7 HHN - PDL 12 0.9 %
8 PDL - HHN 12 0.9 %
9 SXF - BFS 10 0.7 %
10 BFS - SXF 10 0.7 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 60
вкупно авиокомпании 29
вкупно типови на авионите  16
вкупно авиони 171
вкупно pути 123
вкупно земји 24
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Iberia - Airbus A350-900 - 1/200
Iberia - Airbus A350-900 - 1/200
Toys - SAS A340 Airport Play Set 12 pieces
SAS A340 Airport Play Set 12 pieces
Airplane Model - PIA - Boeing 777-300ER - 1/200 - Premium model
PIA - Boeing 777-300ER - 1/200 - Premium model