Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  44,401
во километри  71,457
патување околу земјината топка 1.78 пат(и)
летови до месечината0.186 пат(и)
летови до сонцето0.0005 пат(и)
   
сати  95:21
денови4.0
недели0.6
месеци0.13
години0.011
   
вкупно летови  38
домашни14
(интра)континентални без домашни 18
меѓународни6
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 6,010 km, 5:50 h, Toronto (Lester B Pearson Intl.) - Lisbon (Portela), 02.01.2016
најдолг лет (временски):7:09 h, 5,649 km, Porto (Francisco Sa Carneiro) - Toronto (Lester B Pearson Intl.), 31.03.2006
најкратки лет: 277 km, 0:27 h, Lisbon (Portela) - Porto (Francisco Sa Carneiro), 06.07.2010
просечно траење: 1,880 km, 2:31 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 OPO Porto  27 35.5 %
2 LIS Lisbon  15 19.7 %
3 PDL Ponta Delgada  6 7.9 %
4 YYZ Toronto  6 7.9 %
5 HAM Hamburg  6 7.9 %
6 BCN Barcelona  4 5.3 %
7 BRE Bremen  2 2.6 %
8 NUE Nuremberg  2 2.6 %
9 BGY Bergamo  2 2.6 %
10 ZRH Zurich  2 2.6 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 14 36.8 %
2 TAP Air Portugal 7 18.4 %
3 SATA International 6 15.8 %
4 Air Transat 4 10.5 %
5 Vueling Airlines 3 7.9 %
6 Lufthansa 2 5.3 %
7 Swiss 2 5.3 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737-800 14 36.8 %
2 Airbus 310 9 23.7 %
3 Airbus 319 6 15.8 %
4 Airbus 320 4 10.5 %
5 Airbus 320neo 3 7.9 %
6 Airbus 321neo 1 2.6 %
7 Airbus 220-300 1 2.6 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 LIS - OPO 4 10.5 %
2 OPO - LIS 4 10.5 %
3 PDL - YYZ 2 5.3 %
4 OPO - BCN 2 5.3 %
5 OPO - PDL 2 5.3 %
6 YYZ - OPO 2 5.3 %
7 BCN - OPO 2 5.3 %
8 LIS - HAM 2 5.3 %
9 BRE - OPO 1 2.6 %
10 OPO - FRA 1 2.6 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 12
вкупно авиокомпании 7
вкупно типови на авионите  7
вкупно авиони 32
вкупно pути 26
вкупно земји 6
 

 Check our Shop 

Toys - Plush TAXI Ney York City
Plush TAXI Ney York City
Airplane Model - Turkish Airlines - Boeing 777-300ER - 1/200
Turkish Airlines - Boeing 777-300ER - 1/200
Airplane Model - Etihad - Formula 1 - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
Etihad - Formula 1 - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model