Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  23,991
во километри  38,610
патување околу земјината топка 0.96 пат(и)
летови до месечината0.100 пат(и)
летови до сонцето0.0003 пат(и)
   
сати  62:10
денови2.6
недели0.4
месеци0.09
години0.007
   
вкупно летови  28
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 0 km, 0:00 h, -
најдолг лет (временски):0:00 h, 0 km, -
најкратки лет: 0 km, 0:00 h, -
просечно траење: 0 km, 0:00 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
невнесени податци
  

Додатни информации

 

Check our Shop

Airplane Model - SWISS - Boeing 777-300ER - 1/200
SWISS - Boeing 777-300ER - 1/200
Lanyard - Bundeswehr Heer Luftwaffe Marine
Bundeswehr Heer Luftwaffe Marine
Airplane Model - Transavia - Boeing 737-800 - 1/200
Transavia - Boeing 737-800 - 1/200