Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  170,002
во километри  273,593
патување околу земјината топка 6.83 пат(и)
летови до месечината0.712 пат(и)
летови до сонцето0.0018 пат(и)
   
сати  369:33
денови15.4
недели2.2
месеци0.51
години0.042
   
вкупно летови  131
домашни36
(интра)континентални без домашни 58
меѓународни34
други летови3
   

најдолг лет (оддаличеност): 8,866 km, 10:21 h, Shanghai (Pudong) - Frankfurt (Rhein-Main), 08.06.2007
најдолг лет (временски):10:21 h, 8,866 km, Shanghai (Pudong) - Frankfurt (Rhein-Main), 08.06.2007
најкратки лет: 195 km, 0:43 h, Fort De France (Lamentin) - Pointe-a-Pitre, 26.03.2017
просечно траење: 2,088 km, 2:49 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 WRO Wroclaw  61 23.3 %
2 WAW Warszawa  39 14.9 %
3 POZ Poznan  15 5.7 %
4 ORY Paris  14 5.3 %
5 WMI Warszawa  14 5.3 %
6 LWO Lviv  12 4.6 %
7 MAD Madrid  8 3.1 %
8 SVO Moscow  8 3.1 %
9 PTP Pointe-a-Pitre  8 3.1 %
10 GDN Gdansk  7 2.7 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 35 26.7 %
2 LOT Polish Airlines 20 15.3 %
3 Wizz Air 17 13.0 %
4 Air France 8 6.1 %
5 Air Berlin 6 4.6 %
6 Aeroflot 6 4.6 %
7 Buzz 4 3.1 %
8 Lufthansa 4 3.1 %
9 Enter Air 4 3.1 %
10 Corsair 2 1.5 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 57 43.5 %
2 Airbus 320 27 20.6 %
3 Airbus 330 8 6.1 %
4 Boeing 787 7 5.3 %
5 Dash 8 7 5.3 %
6 Boeing 777 7 5.3 %
7 Airbus 321 4 3.1 %
8 Airbus 319 3 2.3 %
9 Airbus 340 2 1.5 %
10 Embraer 195 2 1.5 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 WRO-WAW 7 5.3 %
2 WRO-WMI 6 4.6 %
3 WMI-WRO 6 4.6 %
4 WAW-WRO 6 4.6 %
5 WRO-LWO 5 3.8 %
6 LWO-WRO 4 3.1 %
7 PTP-ORY 4 3.1 %
8 ORY-TXL 3 2.3 %
9 TXL-ORY 3 2.3 %
10 ORY-PTP 3 2.3 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 38
вкупно авиокомпании 26
вкупно типови на авионите  16
вкупно pути 79
вкупно земји 21
 

Check our Shop

Airplane Model - Boeing - House Color - Boeing 747-400BCF - 1/200 - Premium model
Boeing - House Color - Boeing 747-400BCF - 1/200 - Premium model
Toys - Pan Am B747 Die Cast Toy Model
Pan Am  B747 Die Cast Toy Model
Airplane Model - Gear set for Hogan Boeing 757 models 1/200
Gear set for Hogan Boeing 757 models 1/200