Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  149,944
во километри  241,312
патување околу земјината топка 6.02 пат(и)
летови до месечината0.628 пат(и)
летови до сонцето0.0016 пат(и)
   
сати  314:56
денови13.1
недели1.9
месеци0.44
години0.036
   
вкупно летови  50
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни28
други летови22
   

најдолг лет (оддаличеност): 8,305 km, 10:00 h, Stockholm (Arlanda) - Bangkok (Suvarnabhumi), 01-28-2007
најдолг лет (временски):11:20 h, 8,305 km, Bangkok (Suvarnabhumi) - Stockholm (Arlanda), 02-08-2008
најкратки лет: 379 km, 0:40 h, Khon Kaen - Bangkok (Suvarnabhumi), 10-23-2009
просечно траење: 4,826 km, 6:18 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 BKK Bangkok  49 49.0 %
2 ARN Stockholm  28 28.0 %
3 KKC Khon Kaen  19 19.0 %
4 PNH Phnom Penh  2 2.0 %
5 UBP Ubon Ratchathani  1 1.0 %
6 UTP Rayong  1 1.0 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Thai Airways 41 82.0 %
2 Thai Smile 5 10.0 %
3 Air Asia 3 6.0 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 747 14 28.0 %
2 Boeing 777 13 26.0 %
3 Airbus 320 12 24.0 %
4 Airbus 300 6 12.0 %
5 Boeing 737 2 4.0 %
6 Airbus 350 1 2.0 %
7 Airbus 330 1 2.0 %
8 airbuss A300 1 2.0 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BKK - ARN 14 28.0 %
2 ARN - BKK 14 28.0 %
3 BKK - KKC 10 20.0 %
4 KKC - BKK 8 16.0 %
5 UBP - BKK 1 2.0 %
6 KKC - UTP 1 2.0 %
7 PNH - BKK 1 2.0 %
8 BKK - PNH 1 2.0 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 6
вкупно авиокомпании 3
вкупно типови на авионите  8
вкупно авиони 23
вкупно pути 8
вкупно земји 3
 

 Check our Shop 

Airplane Model - Lauda Air - Boeing 767-300ER - 1/200
Lauda Air - Boeing 767-300ER - 1/200
Airplane Model - Delta Air Lines - Airbus A330-900neo - 1/200 - Premium model
Delta Air Lines - Airbus A330-900neo - 1/200 - Premium model
Toys - Air Force One Boeing 747 Airport Play Set
Air Force One Boeing 747 Airport Play Set