Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  155,824
во километри  250,775
патување околу земјината топка 6.26 пат(и)
летови до месечината0.652 пат(и)
летови до сонцето0.0017 пат(и)
   
сати  350:48
денови14.6
недели2.1
месеци0.49
години0.040
   
вкупно летови  138
домашни0
(интра)континентални без домашни 98
меѓународни26
други летови14
   

најдолг лет (оддаличеност): 10,868 km, 12:35 h, Panama City (Marcos A. Gelabert) - Istanbul (Atatürk), 15.03.2017
најдолг лет (временски):13:27 h, 10,754 km, Istanbul (Atatürk) - Bogota (El Dorado), 22.02.2017
најкратки лет: 174 km, 0:42 h, Valencia - Ibiza (Es Codola), 08.06.2010
просечно траење: 1,817 km, 2:33 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 PRG Prague  44 15.9 %
2 VLC Valencia  25 9.1 %
3 VIE Vienna  16 5.8 %
4 MAD Madrid  9 3.3 %
5 ISL Istanbul  8 2.9 %
6 BRQ Brno  7 2.5 %
7 OSL Oslo  6 2.2 %
8 BCN Barcelona  6 2.2 %
9 PMI Palma de Mallorca  6 2.2 %
10 AUH Abu Dhabi  6 2.2 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 1 0.7 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 1 0.7 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 PRG-CPH 2 1.4 %
2 PRG-OSL 2 1.4 %
3 ARN-PRG 2 1.4 %
4 SCT-AUH 2 1.4 %
5 CPH-PRG 2 1.4 %
6 AUH-SCT 2 1.4 %
7 PRG-BCN 2 1.4 %
8 IBZ-VLC 2 1.4 %
9 ORY-PRG 2 1.4 %
10 PRG-ORY 2 1.4 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 70
вкупно авиокомпании 1
вкупно типови на авионите  1
вкупно pути 128
вкупно земји 37
 

Check our Shop

Airplane Model - Azerbaijan Airlines - Airbus A340-600 - 1/200 - Premium model
Azerbaijan Airlines - Airbus A340-600 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - SriLankan - Airbus A340-300 - 1/200
SriLankan - Airbus A340-300 - 1/200
Airplane Model - Western Pacific - Split - Boeing 737-300 - 1/200
Western Pacific - Split - Boeing 737-300 - 1/200