Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  32,328
во километри  52,027
патување околу земјината топка 1.30 пат(и)
летови до месечината0.135 пат(и)
летови до сонцето0.0003 пат(и)
   
сати  86:29
денови3.6
недели0.5
месеци0.12
години0.010
   
вкупно летови  46
домашни0
(интра)континентални без домашни 41
меѓународни4
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 1,712 mi, 3:34 h, Bologna (Guglielmo Marconi (Borgo Panigale)) - Sharm El-Sheik
најдолг лет (временски):3:34 h, 1,712 mi, Bologna (Guglielmo Marconi (Borgo Panigale)) - Sharm El-Sheik
најкратки лет: 406 mi, 1:14 h, Pisa (Galileo Galilei) - Girona (Costa Brava), 07-24-2014
просечно траење: 698 mi, 1:52 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 PSA Pisa  16 17.4 %
2 BUD Budapest  10 10.9 %
3 CIA Roma  7 7.6 %
4 FCO Roma  6 6.5 %
5 KRK Krakow  6 6.5 %
6 BLQ Bologna  6 6.5 %
7 ZRH Zurich  4 4.3 %
8 STN London  3 3.3 %
9 LIS Lisbon  2 2.2 %
10 NYO Stockholm  2 2.2 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 28 60.9 %
2 Vueling 3 6.5 %
3 Wizz Air 3 6.5 %
4 Lufthansa 2 4.3 %
5 Blue Panorama 2 4.3 %
6 SWISS 2 4.3 %
7 Air One 1 2.2 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Airbus 319 9 19.6 %
2 Boeing 737 8 17.4 %
3 Airbus 320 1 2.2 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 PSA-BUD 3 6.5 %
2 BUD-PSA 3 6.5 %
3 LIS-CIA 1 2.2 %
4 BLQ-CRL 1 2.2 %
5 CRL-BLQ 1 2.2 %
6 DUB-CIA 1 2.2 %
7 VRN-DJE 1 2.2 %
8 GRO-PSA 1 2.2 %
9 ZRH-TXL 1 2.2 %
10 PSR-KRK 1 2.2 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 25
вкупно авиокомпании 7
вкупно типови на авионите  3
вкупно pути 41
вкупно земји 14
 

Check our Shop

Airplane Model - Boeing - House Color - Boeing 737 MAX 9 - 1/200 - Premium model
Boeing - House Color - Boeing 737 MAX 9 - 1/200 - Premium model
Toys - Lufthansa Airbus A380 Die Cast Toy Model
Lufthansa Airbus A380 Die Cast Toy Model
Airplane Model - Air Canada - Retro TCA - Airbus A220-300 - 1/100 - Premium model
Air Canada - Retro TCA - Airbus A220-300 - 1/100 - Premium model