Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  223,425
во километри  359,568
патување околу земјината топка 8.97 пат(и)
летови до месечината0.935 пат(и)
летови до сонцето0.0024 пат(и)
   
сати  480:59
денови20.0
недели2.9
месеци0.67
години0.055
   
вкупно летови  156
домашни0
(интра)континентални без домашни 115
меѓународни32
други летови9
   

најдолг лет (оддаличеност): 10,524 km, 12:12 h, Amsterdam (Schiphol) - Singapore (Changi), 09.06.2008
најдолг лет (временски):12:12 h, 10,524 km, Amsterdam (Schiphol) - Singapore (Changi), 09.06.2008
најкратки лет: 181 km, 0:42 h, Riga (International) - Liepaya (International), 10.10.2019
просечно траење: 2,305 km, 3:05 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 RIX Riga  91 29.2 %
2 ISL Istanbul  16 5.1 %
3 FRA Frankfurt  16 5.1 %
4 AMS Amsterdam  14 4.5 %
5 BRU Brussels  14 4.5 %
6 CPH Copenhagen  13 4.2 %
7 DXB Dubai  8 2.6 %
8 WAW Warszawa  8 2.6 %
9 VIE Vienna  7 2.2 %
10 ZRH Zurich  6 1.9 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Air Baltic 59 37.8 %
2 Turkish Airlines 16 10.3 %
3 Lufthansa 14 9.0 %
4 SAS Scandinavian Airlines 7 4.5 %
5 KLM Royal Dutch Airlines 7 4.5 %
6 LOT Polish Airlines 6 3.8 %
7 British Airways 5 3.2 %
8 Emirates Airlines 4 2.6 %
9 Ryanair 4 2.6 %
10 Austrian 4 2.6 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 39 25.0 %
2 Airbus 320 19 12.2 %
3 Dash 8 11 7.1 %
4 Boeing 777 11 7.1 %
5 Airbus 220 10 6.4 %
6 Airbus 330 8 5.1 %
7 Airbus A220-300 6 3.8 %
8 Airbus 319 5 3.2 %
9 Boeing 738 4 2.6 %
10 ATR 72 3 1.9 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 RIX-BRU 6 3.8 %
2 BRU-RIX 6 3.8 %
3 RIX-AMS 5 3.2 %
4 FRA-RIX 4 2.6 %
5 RIX-FRA 4 2.6 %
6 AMS-RIX 3 1.9 %
7 ISL-RIX 3 1.9 %
8 ZRH-RIX 3 1.9 %
9 RIX-ISL 3 1.9 %
10 CPH-RIX 3 1.9 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 56
вкупно авиокомпании 26
вкупно типови на авионите  24
вкупно pути 110
вкупно земји 36
 

Check our Shop

Gift ideas - Inflatable Lufthansa Airbus A380
Inflatable Lufthansa Airbus A380
Airplane Model - KLM - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
KLM - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Britannia - Boeing 767-300 - 1/200
Britannia - Boeing 767-300 - 1/200