Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  87,169
во километри  140,285
патување околу земјината топка 3.50 пат(и)
летови до месечината0.365 пат(и)
летови до сонцето0.0009 пат(и)
   
сати  224:42
денови9.4
недели1.3
месеци0.31
години0.026
   
вкупно летови  103
домашни20
(интра)континентални без домашни 64
меѓународни10
други летови9
   

најдолг лет (оддаличеност): 4,286 mi, 8:10 h, Roma (Leonardo da Vinci/Fiumicino) - Newark (Liberty), 08-05-2004
најдолг лет (временски):8:10 h, 4,286 mi, Roma (Leonardo da Vinci/Fiumicino) - Newark (Liberty), 08-05-2004
најкратки лет: 126 mi, 0:44 h, Milano (Malpensa) - Zurich (Kloten), 08-02-2003
просечно траење: 846 mi, 2:11 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 MXP Milano  53 25.7 %
2 BGY Bergamo  35 17.0 %
3 ALC Alicante  8 3.9 %
4 PMO Palermo  6 2.9 %
5 FCO Roma  5 2.4 %
6 LIS Lisbon  4 1.9 %
7 DXB Dubai  4 1.9 %
8 CDG Paris  4 1.9 %
9 BRI Bari  4 1.9 %
10 BVA Beauvais  4 1.9 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 Ryanair 37 35.9 %
2 easyJet 35 34.0 %
3 Continental Airlines 6 5.8 %
4 Emirates Airlines 4 3.9 %
5 vueling 3 2.9 %
6 Alitalia 3 2.9 %
7 mahan air 3 2.9 %
8 Tunisair 2 1.9 %
9 Air Malta 2 1.9 %
10 Wizz Air 2 1.9 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 Boeing 737 18 17.5 %
2 Airbus 319 15 14.6 %
3 Airbus 320 15 14.6 %
4 Boeing 737-800 10 9.7 %
5 Boeing 737-8200 3 2.9 %
6 Airbus 340 2 1.9 %
7 Airbus 321 1 1.0 %
8 BAe 146 1 1.0 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 BGY-AGP 3 2.9 %
2 PMO-MXP 3 2.9 %
3 MXP-PMO 3 2.9 %
4 ALC-BGY 3 2.9 %
5 BGY-ALC 3 2.9 %
6 MXP-CDG 2 1.9 %
7 BVA-BGY 2 1.9 %
8 VLC-MXP 2 1.9 %
9 MXP-BCN 2 1.9 %
10 BGY-BVA 2 1.9 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 44
вкупно авиокомпании 14
вкупно типови на авионите  8
вкупно pути 86
вкупно земји 20
 

Check our Shop

Airplane Model - Lufthansa Cargo - Boeing 777F - 1/200 - Premium model
Lufthansa Cargo - Boeing 777F - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Boeing - House Color - Boeing 737-900 - 1/200
Boeing - House Color - Boeing 737-900 - 1/200
Lanyard - Airbus Lanyard A380 with metal clip
Airbus Lanyard A380 with metal clip