Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  1,806,752
во километри  2,907,686
патување околу земјината топка 72.55 пат(и)
летови до месечината7.564 пат(и)
летови до сонцето0.0194 пат(и)
   
сати  4014:21
денови167.3
недели23.9
месеци5.58
години0.458
   
вкупно летови  1566
домашни1415
(интра)континентални без домашни 24
меѓународни78
други летови49
   

најдолг лет (оддаличеност): 8,268 mi, 15:17 h, Los Angeles (International) - Bangkok (Suvarnabhumi), 07-24-2011
најдолг лет (временски):15:17 h, 8,268 mi, Los Angeles (International) - Bangkok (Suvarnabhumi), 07-24-2011
најкратки лет: 32 mi, 0:33 h, Belize City (Municipal) - San Pedro, 02-23-2008
просечно траење: 1,154 mi, 2:34 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 SAN San Diego  483 15.4 %
2 IAH Houston  476 15.2 %
3 STL St. Louis  428 13.7 %
4 ORD Chicago  156 5.0 %
5 PHX Phoenix  131 4.2 %
6 EWR Newark  117 3.7 %
7 SFO San Francisco  110 3.5 %
8 LAX Los Angeles  109 3.5 %
9 DFW Dallas/Fort Worth  100 3.2 %
10 MSP Minneapolis  90 2.9 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
1 UA 489 31.2 %
2 CO 412 26.3 %
3 AA 223 14.2 %
4 NW 90 5.7 %
5 DL 86 5.5 %
6 WN 49 3.1 %
7 US 47 3.0 %
8 AS 32 2.0 %
9 AX 29 1.9 %
10 HP 19 1.2 %
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
1 738 253 16.2 %
2 320 113 7.2 %
3 ERJ 108 6.9 %
4 73E 97 6.2 %
5 757 95 6.1 %
6 319 87 5.6 %
7 733 70 4.5 %
8 E75 66 4.2 %
9 321 53 3.4 %
10 777 51 3.3 %
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 SAN-IAH 92 5.9 %
2 IAH-SAN 76 4.9 %
3 STL-IAH 39 2.5 %
4 STL-ORD 30 1.9 %
5 ORD-STL 30 1.9 %
6 IAH-STL 29 1.9 %
7 SFO-SAN 23 1.5 %
8 PHX-SAN 20 1.3 %
9 SAN-PHX 19 1.2 %
10 SAN-SFO 18 1.1 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 151
вкупно авиокомпании 42
вкупно типови на авионите  72
вкупно pути 553
вкупно земји 36
вкупно континенти 6
 

Check our Shop

Airplane Model - Air New Zealand - Airbus A321neo - 1/200 - Premium model
Air New Zealand - Airbus A321neo - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Kuwait Airways - Boeing 777-200ER - 1/200 - Premium model
Kuwait Airways - Boeing 777-200ER - 1/200 - Premium model
Airplane Model - CSA Czech Airlines - Prague - Airbus A319 - 1/200
CSA Czech Airlines - Prague - Airbus A319 - 1/200