Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  993,380
во километри  1,598,691
патување околу земјината топка 39.89 пат(и)
летови до месечината4.159 пат(и)
летови до сонцето0.0107 пат(и)
   
сати  2783:56
денови116.0
недели16.6
месеци3.87
години0.318
   
вкупно летови  1446
домашни0
(интра)континентални без домашни 0
меѓународни0
други летови0
   

најдолг лет (оддаличеност): 0 km, 0:00 h, -
најдолг лет (временски):0:00 h, 0 km, -
најкратки лет: 0 km, 0:00 h, -
просечно траење: 0 km, 0:00 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
невнесени податци
  

Додатни информации

 

Check our Shop

Airplane Model - Qantas - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
Qantas - Boeing 787-9 - 1/200 - Premium model
Toys - Airbus A380 Die Cast Toy Model
Airbus A380 Die Cast Toy Model
Airplane Model - Southwest Airlines - Boeing 737 MAX 8 - 1/130 - Premium model
Southwest Airlines - Boeing 737 MAX 8 - 1/130 - Premium model