Where in the world have you flown?
How long have you been in the air?
Create your own FlightMemory and see!

Мојата статистика  

Зрачна оддаличеност

 

Вкупно траење летови

 

Летови

 

FlightMemory постер

во милји  3,606,491
во километри  5,804,086
патување околу земјината топка 144.82 пат(и)
летови до месечината15.099 пат(и)
летови до сонцето0.0388 пат(и)
   
сати  7444:16
денови310.2
недели44.3
месеци10.34
години0.850
   
вкупно летови  1991
домашни681
(интра)континентални без домашни 161
меѓународни366
други летови783
   

најдолг лет (оддаличеност): 9,542 mi, 17:34 h, Singapore (Changi) - New York (John F. Kennedy)
најдолг лет (временски):17:34 h, 9,540 mi, Newark (Liberty) - Singapore (Changi)
најкратки лет: 27 mi, 0:33 h, Bora Bora - Raiatea Island (Uturoa)
просечно траење: 1,811 mi, 3:44 h

Домашни летови

Европски


кликнете на картата за зголемување

Свetcka kapta


Топ десет Аеродроми

#Аеродром количина во % 
1 ATL Atlanta  159 4.0 %
2 JFK New York  126 3.2 %
3 DFW Dallas/Fort Worth  111 2.8 %
4 ORD Chicago  92 2.3 %
5 CLT Charlotte  91 2.3 %
6 FRA Frankfurt  89 2.2 %
7 CDG Paris  87 2.2 %
8 AMS Amsterdam  84 2.1 %
9 MAD Madrid  68 1.7 %
10 LHR London  68 1.7 %
  

Топ десет Авиокомпании

#Авиокомпанија количина во % 
невнесени податци
  

Топ десет типови на авионите

#тип на авионот количина во % 
невнесени податци
 

Топ десет pути

#pута количина во % 
1 CDG-FCO 1 0.1 %
2 ARN-FRA 1 0.1 %
3 DFW-SEA 1 0.1 %
4 EWR-CVG 1 0.1 %
5 ATL-EDI 1 0.1 %
6 ATL-GPT 1 0.1 %
7 JFK-AUH 1 0.1 %
8 ORD-DFW 1 0.1 %
9 MEL-HBA 1 0.1 %
10 DEL-ATQ 1 0.1 %
  

Додатни информации

вкупно аеродроми 560
вкупно pути 1991
вкупно земји 166
вкупно континенти 6
 

Check our Shop

Airplane Model - Iberia - Airbus A350-900 - 1/200 - Premium model
Iberia - Airbus A350-900 - 1/200 - Premium model
Airplane Model - Etihad - Boeing 787-9 - 1/200
Etihad - Boeing 787-9 - 1/200
Airplane Model - Eurowings - BVB - Airbus A320-200 - 1/200 - Premium model
Eurowings - BVB - Airbus A320-200 - 1/200 - Premium model